Най-добрият секс трае между 7 и 13 минути

Експертите са на мнение, че дългите сексуални подвизи са доста скучни. Те достигнали до този извод след дълги изследвания и проучване колко дълго продължава прекалено краткия секс, прекалено дългия и достатъчния. В крайна сметка се оказало, че десетм

2010-06-25 23:32:48
Най-добрият секс трае между 7 и 13 минути
Експертите са на мнение, че дългите сексуални подвизи са доста скучни. Те достигнали до този извод след дълги изследвания и проучване колко дълго продължава прекалено краткия секс, прекалено дългия и достатъчния. В крайна сметка се оказало, че десетминутният секс е напълно достатъчен и задоволителен за повечето мъже и жени. Най-задоволителният секс е с времетраене от 7 до 13 минути.

Повечето хора смятат, че дългите креватни подвизи са нещо необходимо и това им е втълпено от порнофилмите, където удължават акта възможно най-много. Но не е важно количеството, а качеството. Доста мъже и жени смятат, че сексът трябва да продължи цяла нощ.

Учените се надяват, когато хората прочетат тази информация, да осъзнаят, че дългите сексуални нощи ги има само по филмите. Сексът, който трае 1-2 минути е кратък, този, който е 3-7 минути е приемлив, но над 13 минути вече става досаден.

Вашето мнение какво е? Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия